søndag 9. oktober 2011

Fleecekjole

Dagene går mest til å sy diverse til messa men da jeg forrige uke falt pladask for et kjolemønster jeg bare måtte kjøpe, fant jeg ut at jeg måtte sy ferdig kjolen jeg holdt på med før mønsteret detter ned i postkassa :) Kjolen har hengt en stund men fikk endelig sydd på skjørtekanten, og kanten på armene i dag. Sydd i polarfleece, og har søte blonder på hetta, men det vises ikke så godt på bildet ser jeg :)
Liker kjolen kjempe godt, og gleder meg til nytt kjolemønster kommer :)
..Vet allerede hvordan neste skal se ut ;)

(Bildene på hylla er forresten ungdomsbilder av mine foreldre.. Elsker de bildene :) )Denne kjolen var en liten test kjole fra et mønster jeg har tegnet halveis selv.. Tatt utgangspunkt i en forklekjole, og endret den til en kjole/tunika. Kjolen ble søt men er spent om den passer, men det finner jeg ut når lilletupp som skal ha den får prøvd den på :)
Sydd i cord med en liten blondekant nederst. Er også roser på knappene med samme farge, men glemte av å ta nærbilde :)Ha en fortsatt fin søndag! :D

1 kommentar:

  1. Såå mye fint du lager! Måtte le til de elg vottene og sokkene :)

    Takk for kommentar hos meg. Vet du, den var havnet som nettsøppel. Var første gangen det har skjedd. Har fått den på rett plass,, under innlegget :)

    Klem :)

    SvarSlett