søndag 23. oktober 2011

Julekort og mere helgekos :)

Siden samboer og svigerfar har vært flink å jobbet mye i hagen i helgen (som nå ikke ser ut grunnet traktorkjøring.. Flotte plenen våre, er mindre flott gitt..) Så har det blitt kosehelg inne på meg. Enda en runde med hjemmelaget knekkebrød ble laget, som forresten snart er tomt allerede (?!) Noe så godt! ..Og noen timer på hobbyrommet mitt :)

Når vi var på ferie i sommer kjøpte jeg en del av disse figurene under her, jeg fallt helt pladask for de :) Så, nå er julekortene for i år ferdig! Greit å være ferdig i rett tid :)
De er enkle, men synes figurene er fine nok i seg selv så synes de ble søte alikevel :)


Nærbilde av de fine figurene :)
Jeg har også fått tid til å sy litt, og føler jeg begynner å ha mye klart til julemessa, så nå begynner jeg å glede meg. Er veldig spent på om noen liker det jeg har laget :) Har mange planer i hodet om hvordan jeg skal pynte bordet og om hvordan jeg skal ha alt pent, rydding og mest mulig oversiktelig. Håper det blir bra! :) Juletingene viser jeg frem etter messa når vi er litt nærmere julen, men disse ble helt ferdige i dag, så kan vise de fram :) (Har ikke gjort alt i helgen altså, manglet bare litt her og der på de ;))Stoffene mine er en blanding av nytt og gjenbruk, som Colargol der, det er barndomsgardinene til svogeren min ;) ..moro synes jeg ;) Noe er fra Stoff2000 og litt S&S selvsagt ;)

Ha en fin kveld! :)

5 kommentarer:

 1. Oi, så mye flott du har laget! Håper det blir litt salg på messa. Det fortjener du! Hilsen Siri

  SvarSlett
 2. Her var mye fint! Jeg har prøvd å kommentere hos deg tidligere ,men har ikke kommet inn:-( forguder forresten sokkene, går med de så ofte jeg kan:-) lykke til på messe:-)

  SvarSlett
 3. Så produktiv du er!
  Kjempefine ting du har sydd.

  SvarSlett
 4. Så fina julekort. Så flink du är som redan fått de lagt. Jag ser för mig att jag själv sitter absolut i siste liten för å få dem färdiga... :-)

  Ha en fortsatt fin tirsdag!

  SvarSlett
 5. WOW så flink du er å sy :D
  Og så gøy at du er med på giveaway- lykke til siden det er bursdagen din :))
  Men hvor mange lodd ville du ha?
  klem Tove

  SvarSlett