onsdag 28. september 2011

Babyull og punger :)

Jeg fikk en bestilling på babysokker og votter :) Har aldri strikket noe så smått før!! :) Synes de ble veldig søte :) Så nå håper jeg bestiller blir fornøyd å at de passer lilletuppa som skal ha de:)


Oppskrift på vottene fant jeg her.
Oppskrift på sokkene ligger på Ravelry, "Perfect baby socks" :)

Og her er mitt siste par med elgvotter for en stund :) Handlet litt mye garn når jeg handlet til en bestilling sist, så det ble et par til :) Nå er det pause på de kjenner jeg :)
Disse er strikket i dame, str Small og vil bli lagt inn i Epla butikken min
Jeg har vært så heldig å få være med på julemesse der hvor jeg kommer fra og gleder meg veldig på det. Derfor blir det nok noen like ting framover, men jeg må jo samle det jeg lager en plass så legger de ut allikevel :) Så her er to sminke-/ pengepunger til.

Har dessuten vært på S&S og handlet julestoff!! Gosj så mye fint :) Har allerede begynt å klippet å sydd litt og noe til messa er ferdig, men tror jeg skal vente litt med å vise det.. Er jo noen dager igjen til jul enda ;)Den øverste i herlig rosa cord :) Den nederste stoffet fant svigermor når hun ryddet hjemme og sendte det med til moj! :D Kjempe god krepp, med søte roser :)

1 kommentar:

  1. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:)

    Du har laget utrolig mye fint!
    Imponert over hvor mye du får tid til:)

    SvarSlett