søndag 30. oktober 2011

Santa Claus is comming to.. oss! ... Strikkemappe likeså ;)

Har endelig krypt opp i soffan mens det brenner i peisen, og nyter et glass rødvin. I dag har det vært bursdagsfeiring, jeg har nemlig blitt enda et år eldre. Lurer på hvor tiden blir av? ..Jeg tror mye av den ligger igjen på hobbyrommet;)

Tenkte å vise dere noe av det jeg har gjort siste tiden :) Disse Tilda nissene skulle egentlig være med på messen, men nå klarer jeg ikke å bestemme meg. Jeg har nemlig blitt veldig glade i de! :) Vi får se:)


Jeg har også endelig fått sydd Strikkepinnemappen som jeg lenge har ønsket meg. Oppskriften finnes på Pickles.no. En flott side med mange flotte oppskrifter. Denne er sydd i brun cord, og det oransje foret kommer fra et gammelt sengesett som jeg var så heldig å få av svigermor :)
Denne er min!! :) ..Har også sydd noen som skal være med på messa.. Bilde av de får komme senere :) Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld :)

5 kommentarer:

 1. Kjempefine nisser! Disse må du ha selv ja. :-)
  Og fin pinnemappe! Jeg har mine pinner i en slik og den er kjempekjekk.

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar til meg! Tildanissene ble utrolig fine. De er så fine at de kan tas frem år etter år uten at de "blir oppbrukt". Snarere tvert imot. Håper å få høre litt om hvordan det går på messa. Siri:-)

  SvarSlett
 3. Så lurt med en strikkepinnemappe. Den blev vädligt fin. Och det blev nissene dine også. Har en Tildanisse-sats hjemme som fortsatt väntar på att sys ihop...får se om det blir i år. :-)

  Ha det gott!

  SvarSlett
 4. Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min..., alltid koselig med nye bekjentskaper!

  Utrolig mye fint du har laget, likte dette nisseparet VELDIG godt!

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 5. Kom tilfeldig over bloggen din nå og her var det masse fint ja. Så kreativ og flink du er!
  Legger deg til i blogglista mi så jeg finner deg igjen jeg!

  Skikkelig fine Tilda-nisser. Jeg jeg har nettopp sydd min første Tilda og er nå hekta. Det blir nok MANGE fler :-)

  SvarSlett