søndag 21. august 2011

Feriestrikken min i år

var denne Marius tunikan :) Ettersom jeg starter på jobb igjen i morgen må jeg kunne si jeg klarte det akkurat :) God og varm ble den også! :) ..å lang! :) Likte den faktisk veldig godt :)


Feriestrikken min i fjor var Still Light genseren som alle strikket på i den tiden. Den er ferdig strikket, men ingen tråder er festet, og vil ikke feste de eller.. I streik.. Streik mot oppskriften (eller min kunnskap til å tolke oppskriften ;) ).. Den er nemlig aaalt for liten.. Når de skriver slim, så mener de det virkelig, å så slim er jeg ikke ;) Strikket den forresten i smal, noe som jeg bruker til vanlig, så anbefaler de som skal strikke den etter meg om å gå opp en str eller to, den skal jo være bæggy! :)

6 kommentarer:

 1. Denne var kjempeflott Kine! Sikkert veldig flott på også ;)

  SvarSlett
 2. Hei:-) takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-) du jeg lurte på en ting: de derre elgpule vottene og sokkene hvilken str er det? Kikket på vottene på epla men så ikke noe str, jeg bare MÅ kjøpe slike av deg! Det er desidert de kuleste vottene jeg har sett:-) er int i sokker også hvis du har mulighet tilnå ta i mot bestilling? Haster ikke, verdt å vente på hvis du har an ledning:-))) ha en fortsatt fin kveld:-) -manias-

  SvarSlett
 3. Glemte jo å si at den Marius tikk æn også var helt nydelig:-)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott tunika! Jeg har akkurat gjort ferdig en Mariusgenser og har nå lagt opp til en Still Light! Håper jeg ikke får samme erfaring som deg ang størrelsen!

  SvarSlett
 5. Hei og takk for riktig trivelig kommentar på bloggen min! Og nå fant jo jeg deg også.. En slags tvillingsjel med stoffer og garn og strikking som er med nesten overalt.. Jeg må få med meg hva du lager senere også:-) Hilsen Siri

  SvarSlett
 6. Knallfin tunika du har strikka. Den vert nok varm og god utover hausten!

  SvarSlett