lørdag 22. januar 2011

Fanakofte

Har lenge ønsket meg fanakofte, men har tidligere bare strikket gensere med rundfelling. Det å sitte i timesvis å strikke, for så å sette saksa i det å klippe hull, høres jo helt forferdelig ut. Men lysten var større enn fornuften, og etter som jeg fikk meg symaskin til bursdagen fikk det stå til. Jeg strikket og strikket, klippet og klippet *grøss og gru*, og var ganske nervevrak en stund. Meen det gikk faktisk bra til slutt, og her er resultatet :) Knappene er forresten ikke sydd i.. Det er ikke noe moro.. Det tar vi en annen dag :)

4 kommentarer:

 1. Flott kofte :) Har kika gjennom bloggen din eg :) Du har laga veldig masse fint, og korta dine er kjempefine :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjempefin fanakofte du har strikket. Jeg har sydd og klippet opp kofter mange ganger og det går helt filt. Vil bare tipse deg om at det er lurt å ha kort stinglengde og sy minimum to ganger på hver side, før du klipper. Kos deg med å bruke fanakoften din, den blir nok lagt merke til.

  SvarSlett
 3. Ja nå var bloggen din oppdatert ja. Og det til gangs! Jeg er så imponert over alt du strikker! 3 mariusgensere da gitt! Fanakofta ble skikkelig fin. Tror jeg kanskje skal begynne å strikke meg en marius. Så kan jeg psyke meg opp til å strikke fanakofte til neste vinter...

  SvarSlett