mandag 29. mars 2010

Snart påske :)

.. å det gleder jeg meg til!! Ska endelig dra på hytta, langt vekk fra tjas og mas og nyyyte roen :) Det har vært travelt i det siste og det vises vel på bloggen :) Litt av grunnen er også at jeg pakket bort scrappeutstyret nå litt før påske for å se hvordan spisebordet så ut, for det hadde jeg glemt ;) Men jeg venter på ny inspirasjon til å dra fram rothaugen igjen,og imens har jeg kost meg med strikkinga mi :) Jeg er glad jeg har to hobbyer og er like glad i begge,så kan bytte litt :) Dette har jeg kost meg med i det siste :)

Desverre synes jeg det er sååå kjedelig å feste tråder, så alle sokker, luer og votter ligger her i rotet, 99 % ferdig ;) Jeg må feste trådene og vaske de så skal jeg ta litt penere bilder av det jeg har laget ;) Det er så langt to luer, en herme tvkommentator lue fra i fjor, en ol lue som en av mine svigerinner har ønsket seg, et par herresokker, et og et halv par ( thihi..) damesokker, kjærestevotter...


...og to kjøkkenkluter hvor faktisk tråden er festa og "navneband" sydd på ;)
Jeg vil samtidig takke alle for de fine kommentarene dere legger igjen i bloggen min! Jeg er alt for dårlig til å skrive tilbake, men vil dere skal vite jeg setter utrolig stor pris på det

Ha en fin påske alle sammen!
Klem

10 kommentarer:

 1. Åhh, så flink du er!! Jeg øver og øver, men strikking er gresk altså ;o Sånne kjøkkenkluter vil jeg og lage, hvilket garn bruker du? Og sånne navnelapper da...så fine, har du mange? :blafre:

  SvarSlett
 2. Kjøkkenklutene er 100% bomull :)1 omg rett, 1 omg 1r og 1 v, og gjenta :) Mye bedre enn de man får kjøpt synes jeg :) Har bare denne ene typen enda. Måtte se hvordan de var, men blir nok bestilling på flere :) Synes de med farger er så stilige! :)

  SvarSlett
 3. Ikke noe spesielt garn da? De lappene var stilige, jeg har sett litt etter slike, hvor har du bestillt? Skulle kunne bestillt med forskjellige tekster, uten å måtte kjøpe 100 av hver..:)

  SvarSlett
 4. Nei, bare det er 100% bomull. Har sett de har brukt forskjellig garn :) Har bestilt på namnband.se. Tror det er 50 stk jeg har bestilt, og lurer på om det var det minste :)

  SvarSlett
 5. Kjøkkenkluter får man aldri nok av.

  SvarSlett
 6. her var det mye! Produktiv du da!
  Lykke til med å feste trådene!
  Ha en flott påske!

  SvarSlett
 7. Å så masse flott du strikker :-) Fikk lyst til å prøve sånne kluter selv, syntes de er så fine når de kommer med oppskrift!
  Ha en herlig påskeferie :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 8. Mye flott håndarbeid!!
  Jeg liker aller minst å sy på merkelapper...
  Ha ei fortsatt fin påske:)

  SvarSlett
 9. Har noe til deg inne hos meg :-)
  Klem

  SvarSlett
 10. heiiii jeg har og en ting til deg inne hos meg :D
  klemmmm

  SvarSlett