tirsdag 30. oktober 2012

Hipp huuuurrra!!!

..Ikke fordi at jeg blir enda et år eldre, men fordi at når man har bursdag, blir man ofte også litt bortskjemt :)

Jeg har i år fått den fineste, lekreste, nydeligste bursdagsgave noen gang! ..For den som følger meg på Facebook så la jeg ut et bilde for en god stund siden bilde av Mariusjakken som Paola har designet. Jeg falt pladask for jakken med det fine designet, og alle de lekre detaljene.

I går fikk jeg bursdagsgaven min på forskudd, og gjett om jeg ble overasket og glad da denne dukket opp! Den fineste Paola Marius Mini! :)

Jeg er så takknemlig for den flotte, flotte gaven, og den flotte, flotte mannen som gav den til meg <3



Hvis du vil se og lese mer om Paola, gå inn på paola.no. :)


søndag 14. oktober 2012

Uglevotter

Fant disse søte uglevottene på Ravelry - Owlmittens. Disse er pakket inn og er gitt bort i bursdagsgave:)
Strikket også en hals av garnet som var igjen :)

Gratulerer med dagen som var til deg :)


lørdag 13. oktober 2012

Pippigenser

Mens alle andre strikker den berømte Dorthegenseren slo jeg i stedet til med Pippigenser. Jeg synes den passer meg bedre ;)

Strikket lengre enn i oppskriften og regner med den siger litt. Strikket i tykt garn 100% ull så regner med denne varmer godt i vinter :)


søndag 7. oktober 2012

Toving er alltid spennende :)

..og det jeg endte opp med denne gangen, var tre par tøffler, i str 34-36 ca?  Trodde nok de skulle bli litt større, menmen, prøver igjen! Vet jo aldri hvordan de blir neste gang :)
Sydde på noen knapper jeg fant med hjerter og blomst, så da ble de jo litt søte :)


lørdag 6. oktober 2012

Etter å sett litt etter en grå duk i akkurat den str jeg ønsker meg, fant jeg ut at den rette plassen å dra til var Stoff&Stil :D

Jeg fant fargen og stoffet jeg ønsket meg og sydde meg ny høstduk i den lengden jeg tenkte på :)
Har enda litt igjen som skal bli puter, men når jeg var der fant jeg jo så mye annet fint, så det ble to puter med det lekre "stjerne" mønsteret i fleece som jeg fant :) ..har jo nesten ingen puter fra før ;)  
..Viktig med masse pledd og puter i denne koselige høsttiden :)






onsdag 3. oktober 2012

Løp og kjøp

..hvis du ikke allerede har gjort det! :D ..Det virker det som de fleste har ettersom Mariusboken tar helt av og den ligger som bestselger nr1 :) Anbefales!

Høst <3 

Heldige meg fikk denne i gave og jeg har allerede koset meg masse med å sitte og bla i boken. Den har alt og mere til :) Jeg gleder meg til alle prosjektene jeg har tenkt å prøve meg på etterhvert, og alle timene jeg kommer til og bruke på å bla i den og få ny inspirasjon :)  

......her er mitt lille bidrag til boken :) ..moro :)