søndag 21. august 2011

Feriestrikken min i år

var denne Marius tunikan :) Ettersom jeg starter på jobb igjen i morgen må jeg kunne si jeg klarte det akkurat :) God og varm ble den også! :) ..å lang! :) Likte den faktisk veldig godt :)


Feriestrikken min i fjor var Still Light genseren som alle strikket på i den tiden. Den er ferdig strikket, men ingen tråder er festet, og vil ikke feste de eller.. I streik.. Streik mot oppskriften (eller min kunnskap til å tolke oppskriften ;) ).. Den er nemlig aaalt for liten.. Når de skriver slim, så mener de det virkelig, å så slim er jeg ikke ;) Strikket den forresten i smal, noe som jeg bruker til vanlig, så anbefaler de som skal strikke den etter meg om å gå opp en str eller to, den skal jo være bæggy! :)

lørdag 20. august 2011

Varmepute / rispute

Jeg så en dag varmeputen min i nattbordskuffen, eller min og min, er vel min mors men jeg tok den med meg når jeg flyttet hjemmefra ;) Både før den tid og etter på har denne vært mye bruk hjemme hos oss.
Den har vært en reddende engel mot magesmerter mang en gang, og også varmet opp under dynen min på kalde kvelder.
Det var ikke før jeg så på den nå, jeg så hvor slitt den egentlig begynte å bli, og bestemte meg for å sy meg en ny. Det ble raskt flere, og her er tre av de jeg sydde som jeg kommer til å legge ut i Epla'n min :)

De to rosa er i myk fløyel, og en i bomull.
Ca 50cm * 20cm

Pulsvarmere


Har prøvd meg på pulsvarmere :) Synes de ble litt søte med den bølgekanten :) Litt vanskelig å se på bilde med hvit bakgrunn, men hendene mine er fulle av maling så da er det nok best sånn ;)

Oppskriften fant jeg på Ravelry, her.

Kjøkkenkluter / tuer

Bilstrikken i sommer. Vi har kjørt en del ;) Noen er nye, noen har ligget en stund, men har laget belter på de :)

Lovikkavotter

kaller min mor disse. Glemte å spørre hvor navnet kommer fra, kanskje noen vet? :) Veldig tykke, varme votter i allefall. Oppskriften tror jeg kommer fra et gammelt hefte min mor har. Strikket i str S.

Ligger i Epla butikken min :)